Din Låsesmed i Enebakk og Ytre Enebakk

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed i Enebakk og Ytre Enebakk

Vi i Montørtech har hjulpet mange i Enebakk med alt fra bytting av lås og beslag til montering av adgangskontroll og dørautomatikk. Trenger du hjelp fra en låsesmed i Enebakk, Vil vi alltid være klare for å hjelpe deg. 

Vi tilbyr 24/7 utrykning, og er fort på plass for å løse saken. Vi har erfaringen og kompetansen som trengs for å ta både store og små jobber. 

Våre låsesmed tjenester i Enebakk

Som din låsesmed i Enebakk er du alltid sikret hjelpen du trenger, når du trenger den. Våre låsesmeder har erfaring med montering av lås og beslag, montering og vedlikehold av elektroniske låsesystemer, bistand ved akutte problemer med lås, samt andre tjenester, som:

  • Reparasjon og vedlikehold
  • Prosjektering
  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Bytte av lås og beslag
  • Innleie som underleverandør

Fordeler ved å velge Montørtech som din låsesmed i Enebakk

Siden en lås skal holde en dør stødig på plass, er det viktig å få en profesjonell låsesmed til å montere den. Siden vi har dyktige og kvalifiserte låsesmeder, vil resultatet alltid få en høy kvalitet. 

Dersom du trenger umiddelbar hjelp, vil vi alltid være nærme, og med 24/7 vakttelefon, er du alltid sikret hjelpen du trenger. Vi kjenner til Enebakk godt, noe som sørger for at vi alltid er fort på plass. 

På utkikk etter låsesmed for næring i Enebakk?

Vi vil alltid strekke oss litt ekstra for å sikre en god kvalitet på arbeidet vi utfører. Våre låsesmeder er alltid klare for å hjelpe bedrifter i Enebakk, og vil kunne levere kvalitetsløsninger innen lås og beslag. 

Dersom noe skulle oppstå, har vi bare en kort biltur før vi er på plass. Med oss som din lokale låsesmed i Enebakk, er du sikret løsninger som varer. 

Låsesmed – service og vedlikehold i Enebakk

Har du glemt nøkkelen på jobb? 

Det er ikke så uvanlig det, men heldigvis er det bare å ta en kjapp telefon til oss, så hjelper vi med det samme. 

Siden vi oppholder oss svært nærme Enebakk, vil vi fort være på plass for å hjelpe deg. Vi kan hjelpe med alt innen lås og beslag, samt tilbyr 24/7 vakttelefon. 

På tide med en sjekk av låssystemet?

Låser varer dessverre ikke evig. Derfor er det viktig å få låsesmed til å ta en titt på låsen, om det er en stund siden sist. Har du en lås som er litt gammel, kan vi hjelpe deg med å sørge for at sikkerheten er på topp. 

Sikkerheten til våre kunder er vår prioritet. Derfor går vi alltid skikkelig til verks med å finne alle potensielle feil, slik at du kan være sikker på at låsen opprettholder kvaliteten som er anbefalt. 

Hvorfor velge Montørtech som din låsesmed i Enebakk?

Vi utfører alle våre tjenester med god fleksibilitet, slik at sluttresultatet blir perfekt for hver enkelte kunde. Vi mener det er viktig å skape en hyggelig opplevelse for kunden, og møter alltid opp med et godt humør. 

Våre tjenester er billigere enn konkurrentene, men det betyr ikke kvaliteten har sunket. Dette er fordi våre ansatte er erfarne fagfolk som kan alt innen lås og beslag. 

Våre låsesmeder er sertifiserte fagfolk, og vil alltid levere kvalitetsløsninger. Uansett hva du behøver hjelp med, stiller vi alltid opp som din låsesmed i Enebakk, og det med et smil. 

Låsesmed for privatkunder i Enebakk

Vi utfører også våre tjenester for alle privatkunder i Enebakk. Kanskje du trenger hjelp med å få ut en knekt nøkkel, eller kanskje du har hatt lyst på en ny og moderne kodelås. Uansett hva du behøver hjelp med, kan du være sikker på at vi stiller opp. 

Dersom du ønsker å snakke med en låsesmed som dekker Enebakk, gjerne ta kontakt.