Din Låsesmed på Nesodden

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed på Nesodden

Har du behov for en dyktig låsesmed som utfører tjenester på Nesodden?

Da har du kommet til riktig sted! 

Våre låsesmedtjenester innebærer alt innen lås og beslag, og utføres alltid av en sertifisert og erfaren låsesmed. I tillegg er vi bare en telefon unna, og kommer oss fort på plass for alle jobber. 

Vi tilbyr også en 24/7 vakttelefon som sørger for at alle mottar hjelpen de trenger. Med en 24/7 vakttelefon har det ikke noe å si når på døgnet eller hvilken dag i uken du trenger hjelp. Når du har behov for hjelp, stiller vi alltid opp. 

Noen av låsesmed tjenestene vi utfører på Nesodden

  • Reparasjon og vedlikehold
  • Akutte problemer med lås
  • Bytte av lås og beslag
  • Elektroniske låsesystemer
  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Montering av lås og beslag
  • Innleie som underleverandør
  • Prosjektering
  • Mye mer.

Låsesmed for privatkunder på Nesodden

Det er viktig for privatpersoner å ha tilgang til en solid låsesmed. Derfor tilbyr vi alle våre tjenester for privatkunder på Nesodden. Når du har behov for en låsesmed, sender vi ut en solid fagperson til deg. Da får du profesjonell hjelp fra en hyggelig og sertifisert låsesmed. 

Med våre tjenester kan du få hjelp med alt fra å åpne dører til bistand med montering av dørautomatikk og adgangskontroll. Vi kan også utføre kontroller av låssystemet ditt, hvor en låsesmed jobber for å lokalisere og rette opp i skjulte feil. 

Behøver du en låsesmed til bedriften din på Nesodden?

Da kan vi hjelpe deg!

Våre låsesmeder har mye erfaring med å hjelpe både store og små bedriftskunder. Vi utfører alle våre låsesmedtjenester for bedrifter, og sørger alltid for å levere løsninger som er ment for å vare. Låsesmedene våre utfører også tjenestene på en svært fleksibel og effektiv måte. 

Ved å la profesjonelle låsesmeder ta seg av låssystemet, kan dere bruke tiden på å drifte bedriften.  

Vi åpner dører på Nesodden

Daglig befinner mange seg i en situasjon der man trenger en låsesmed for å åpne opp døra til huset. For de fleste så er det snakk om glemte nøkler, mens for andre kan det være en nøkkel som har knekt inne i låsen. Er man uheldig og er låst ute på en kald vinterdag, vil det være svært gunstig å få hurtig hjelp av en solid låsesmed. 

Våre låsesmed har erfaringen som trengs for å åpne opp alle slags låser. Vi møter fort opp, og hjelper deg inn med det samme. 

Bestill en kontroll av låssystemet 

Det er mange hus i Norge som har eldre låssystemer. Ofte skjuler det seg feil og andre problemer inne i låssystemet. Dersom man er usikker på tilstanden til låssystemet sitt, kan vi hjelpe med å utføre en grundig sjekk av systemet. 

Har du behov for en låsesmed?

Vi hjelper deg med alt du skulle trenge innen lås og beslag, og sender ut en sertifisert og solid fagperson. Ved å ta i bruk våre tjenester er du alltid sikret kvalitetsløsninger som leveres raskt, effektivt og enkelt. 

Dersom du trenger litt låsesmed-hjelp eller har noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt.