Din Låsesmed i Frogn

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed i Frogn

Hvem som helst i Frogn kan plutselig ha behov for en dyktig låsesmed. Kanskje har du vært uheldig og låst deg ute? Da kommer vi fort på plass for å hjelpe deg med saken. 

Uansett hva du trenger hjelp med innen lås og beslag, er vi alltid klare for å hjelpe deg. Våre låsesmeder sørger alltid for å gi en god service, samt møter presist opp for alle oppdrag.  

Har du behov for akutt utrykning om natten, så er det bare å ta i bruk vår 24/7 vakttelefon. Da har det ikke noe å si når på døgnet eller hvilken dag du behøver hjelp. 

Noen av låsesmed tjenestene vi utfører i Frogn

Har du planer om å pusse opp? Da kan det være svært gunstig å få hjelp med prosjekteringen av låssystemet. Det mange ofte gjør feil, er å hyre inn en låsesmed når planleggingen allerede er ferdig for låssystemet. Det er viktig å sørge for en god planlegging av låssystemet, og det innebærer å få litt bistand fra startfasen. 

Ved å la oss ta hånd om prosjekteringen av låssystemet, vil vi sørge for godt optimaliserte plasseringer for alle komponentene. Våre låsesmeder monterer også alt korrekt og sikkert, og utfører selve arbeidet på en svært effektiv og fleksibel måte.

Det er ikke uvanlig for en låsesmed å bli tilkalt til akutte problemer med lås. Dersom du for eksempel har mistet nøkkelen til huset ditt og fryser ute, kan det være lurt å få hjelp med å komme seg inn. En solid og dyktig låsesmed møter fort opp for å hjelpe med alle dine lås problemer. 

Flere tjenester vi utfører:

  • Reparasjon og vedlikehold
  • Elektroniske låsesystemer
  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Bytte av lås og beslag
  • Innleie som underleverandør
  • Mye mer.

Fordeler ved å velge Montørtech som din låsesmed i Frogn

Våre låsesmeder leverer alltid skikkelig kvalitetsløsninger, og det til rimelige priser. Velger du å ta i bruk våre tjenester vil du motta hjelp av erfarne og kvalifiserte fagfolk. De sørger for å levere et ferdig produkt som er ment for å vare, og setter et stort fokus på helse, miljø og sikkerhet under arbeidet.

Våre tjenester er rundt 20% rimeligere enn konkurrentene. Selv om våre tjenester er billigere, vil løsningene alltid leve opp til kvaliteten vi sikter for. Dette er fordi vi, siden vår oppstart i 2019, har jobbet hardt for å kunne tilby billige tjenester. 

Når noen behøver akutt låsesmed hjelp, mener vi det er viktig å være fort på plass. Vi holder til nær Frogn, og er derfor fort på plass med riktig verktøy for jobben.  

Behøver du en låsesmed til bedriften din i Frogn?

Da kan vi hjelpe deg!

Våre låsesmeder har erfaringen som trengs for å hjelpe både store og små bedrifter. Siden oppstarten vår har vi hjulpet en rekke bedrifter med store og små prosjekter, samt bistått med vedlikehold av låssystemer. 

Våre tjenester er rimelige og fleksible, samt sørger for å holde bedriften din sikker. 

Vi tilbyr også gratis befaring. 

Låsesmed for privatkunder i Frogn

Det finnes mange grunner for hvorfor en privatperson skulle trenge hjelp fra en låsesmed. Ofte handler det om akutte problemer med lås, men mange har planer om å montere en ny lås, og da kan det være svært gunstig å få hjelp så alt blir gjort riktig. 

Vi mener det er viktig for alle å kunne motta hjelpen de trenger, både om dagen og natten. Derfor kan privatpersoner selvsagt ta i bruk vakttelefonen vår. Dette sørger for at alle er sikret hjelpen de trenger, når de trenger den. 

Det kan lønne seg med en sjekk av låssystemet

Hvor lenge siden var det noen utførte en ordentlig og god sjekk av låssystemet ditt? 

Er du usikker kan det være på tide med en sjekk. Våre låsesmeder utfører kontroller av låssystemet, hvor målet er å lokalisere og rette opp i skjulte feil og andre problemer. 

Behov for en låsesmed? Bare ta kontakt!

Vi sørger alltid for å levere kvalitetsløsninger, og setter alltid et stort fokus på kundeopplevelsen. Våre låsesmeder møter opp med et godt humør, og setter i gang med jobben.  Finansiering tilbyr vi ikke, men det finnes sider hvor du kan få smålån på minuttet, sånn at du ikke trenger å tenke på økonomi i en nødsituasjon.

Har du behov for en dyktig låsesmed, gjerne ta kontakt, så får du hjelpen du trenger.