Din Låsesmed i Oslo

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed i Oslo

Har du behov for akutt eller normal bistand fra en låsesmed i Oslo?

Da har du kommet til rett sted!

Når du trenger hjelp med hva som helst innen lås og beslag, vil vi sende ut en dyktig og sertifisert låsesmed til deg. Låsesmeden kommer fort på plass, og setter i gang med arbeidet. 

Våre tjenester inkluderer også en hurtig-responderende vakttelefon som er tilgjengelig 24/7. Dette sørger for at du får hjelpen du trenger, når du trenger den. Ved hastesaker vil en låsesmed rykke fort ut, med riktig verktøy for jobben i bilen. 

Ved å velge våre tjenester er du alltid sikret et ferdig produkt av høy kvalitet, som er ment for å vare. 

Låsesmed tjenester vi utfører i Oslo

Vi har kompetansen som trengs for å utføre selv de vanskeligste jobbene. Når du behøver hjelp med noe innen lås og beslag, vil vi alltid gjøre det vi kan for å hjelpe deg. Vi utfører en stor mengde med forskjellige tjenester, hvor noen av dem er:

  • Reparasjon og vedlikehold

Ofte kan eldre hus ha et eldre låssystem. Mange har holdt seg oppdatert og montert nye låser, men det er ikke alle som ikke har gjort dette. For å sørge for å opprettholde sikkerheten, kan det være lurt å la en låsesmed utføre kontroller for å lokalisere potensielle feil og andre problemer. 

  • Akutte problemer med lås

Det er aldri gøy å bli låst ute av huset sitt. Vi har hjulpet mange med å låse opp alle slags låser. Selv om låsen er vrang eller en nøkkel sitter fast, vil vi fort hjelpe deg inn i varmen igjen. 

  • Elektroniske låsesystemer

Ved å få en elektrisk lås montert, trenger du ikke å bekymre deg for å glemme nøkler. Du er også sikret at barna alltid kommer seg inn etter skolen, slik at du kan slappe av på jobb. Vi hjelper deg med monteringen, så sitter den som den skal.

  • Montering og bytting av lås og beslag

Dersom du behøver bistand med bytting eller montering av lås og beslag, kan vi hjelpe deg med prosessen. Vi utfører jobben skikkelig, og sørger for å levere deg et produkt med høy kvalitet. 

  • Bistand med prosjektering

Ofte kan prosjekter ha godt av hjelp fra en erfaren låsesmed. Det er viktig å planlegge tidlig i prosjektet, slik at kabler blir lagt på en optimal måte. Vi tar hånd av prosjekteringen, så er du sikret en god planlegging av låssystemet. 

  • Mye mer.

Fordeler ved å velge Montørtech som din låsesmed i Oslo

Velger du å ta i bruk våre tjenester er du alltid sikret en kvalitetsløsning. Vi setter også et stort fokus på kunden, og gjør alltid det lille ekstra for å levere et sluttresultat, som kunden blir fornøyd med. 

Siden vi holder til nær Oslo vil vi alltid være hurtig på plass. Våre låsesmeder kommer godt forberedt for jobben, slik at de utfører arbeidet på en svært effektiv måte. Låsesmed tjenestene våre er også rundt 20% billigere enn konkurrentene. Selv om tjenestene våre er rimeligere, leverer vi fortsatt løsninger med høy kvalitet. 

Med våre tjenester kan du også ta i bruk vår 24/7 vakttelefon. Da har det ikke noe å si når på døgnet du måtte trenge hjelp, vi kommer uansett for å fikse opp i problemene. Oppdrag som ikke haster blir håndtert etter avtalt tid av en dyktig låsesmed. 

På utkikk etter låsesmed for næring i Oslo

Det er mange bedrifter i Oslo som ikke har låsesystemet sitt ordentlig på plass. Ofte finner man lokaler som har eldre låser, noe som burde byttes ut. Vi kan hjelpe både store og små bedrifter med alt fra å bytte lås og beslag til innleie som underleverandør. 

Bedrifter med forskjellige låseansvarlige kan oppleve problemer som glemte nøkler, finner ikke reservenøkkel osv. Med et elektronisk låsesystem kan man enkelt unngå disse problemene. 

Planer om en oppusing av lokalet? 

Ved å la oss bistå med prosjekteringen er dere sikret en god og nøye planlegging av låsesystemet. Mange prøver selv å ta på seg ansvaret, men dette kan ofte føre til kabler med feil mål, ikke optimaliserte plasseringer osv. Vi sørger for å planlegge godt, slik at alle komponenter blir montert riktig. 

Vi hjelper også til ved akutte situasjoner, og med vår 24/7 vakttelefon er bedriften sikret døgnet rundt. 

Låsesmed for privatkunder i Oslo

Selvsagt er det ikke bare bedrifter som trenger bistand fra en låsesmed. Dersom du opplever problemer med låsen til døra, eller trenger hjelp med montering av beslag, vil vi alltid stille opp for å hjelpe. Vi utfører alt innen lås og beslag, og sørger for å levere kvalitetsløsninger som er ment for å vare. 

Siden vi kjenner Oslo godt vil vi alltid møte fort opp når du trenger hjelp. I tillegg er våre tjenester rundt 20% rimeligere enn konkurrentene, og de blir levert av erfarne og sertifiserte låsesmeder som sikrer deg et bra produkt. 

Vi hjelper alle som har behov for bistand i Oslo, og vi vil alltid gjøre det lille ekstra som kreves for å levere et skikkelig bra produkt. Finansiering tilbyr vi ikke, men det finnes sider hvor du kan få smålån på minuttet, sånn at du ikke trenger å tenke på økonomi i en nødsituasjon.

Vi har mye erfaring med å åpne dører

Det er aldri morsomt å stå ute og fryse fordi døra er låst, og man har glemt eller mistet nøkkelen. Dersom låsen på døra til huset ditt har låst seg helt eller man har glemt nøkkelen, vil vi hjelpe deg inn i varmen, så fort som mulig. 

Etter mange år med arbeid er det svært få låser vi ikke skal klare å få opp. Opplever du noe med låsen din, gjerne ta kontakt, så hjelper vi deg med å få den opp igjen. 

Vi kan utføre en grundig sjekk av låsesystemet ditt

Mange lokaler i Oslo har ikke et oppdatert låsesystem. I tillegg har mange gamle systemer som kan skjule potensielle skader og feil. Er du usikker på om ditt system er i god stand, kan det være lurt å la en låsesmed ta en titt. 

Vi har mye erfaring med å lokalisere og rette opp i feil, og er effektive i arbeidet når vi utfører kontroller av låsesystemer. Vi har også kontakter innen alt fra rørlegger i Oslo, til elektriker i Oslo, så uansett hvilket problem du har, vi løser det.

Bestill en sjekk av ditt lokal i Oslo, så finner vi fort ut om hva som må rettes opp i. 

Hvorfor velge Montørtech som din låsesmed i Oslo?

Siden vår oppstart har vi hjulpet mange bedrifter og privatpersoner med å opprettholde sikkerheten. Vi brenner for det vi gjør, og har jobbet hardt for å kunne tilby prisene vi gjør i dag. Alle våre låsesmeder er godkjente og sertifiserte, samt setter et stort fokus på HMS. 

Dersom du har behov for hjelp av en låsesmed i Oslo, gjerne ta kontakt, så hjelper vi deg med å fikse opp i alt du trenger hjelp med.