Din Låsesmed i Oppegård

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed i Oppegård

Hver dag opplever mange i Oppegård låsproblemer. Noen trenger en låsesmed til å installere gode og solide løsninger til hytta, mens andre har en vranglås som nekter å gi etter. Uansett hva du trenger hjelp med, vil vi i Montørtech alltid være fort på plass. 

For å sikre deg hjelpen du trenger utenfor åpningstidene, tilbyr vi 24/7 vakttelefon. Derfor kan du føle deg trygg både om dagen og natten.

Vi leverer kvalitetsløsninger for både bedrift- og privatkunder. 

Våre låsesmed tjenester i Oppegård

  • Reparasjon og vedlikehold
  • Prosjektering
  • Akutte problemer med lås
  • Elektroniske låsesystemer
  • Montering av lås og beslag
  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Bytte av lås og beslag
  • Innleie som underleverandør
  • Mye mer.

Fordeler ved å velge Montørtech som din låsesmed i Oppegård

Siden vi har et mål om å bli en av landets ledende låsesmeder, vil vi alltid strekke oss ekstra for å sørge for at jobben blir skikkelig gjort. Vi sørger for at kvaliteten på arbeidet er på topp, og gir oss ikke før kunden er fornøyd. 

Våre tjenester er rundt 20% rimeligere enn konkurrentene, og det helt uten bekostning av kvaliteten! Få profesjonell hjelp med lås og beslag av dyktige og kvalifiserte fagfolk. 

Vi tilbyr også gratis befaring for alle våre kunder i Oppegård. 

Låsesmed for privatkunder i Ski

Det er mye som skjer gjennom en stressende hverdag. Plutselig har man glemt nøkkelen på jobben eller mistet den ut av lomma på bussen. Vi har hjulpet mange i slike situasjoner, fort og effektivt. 

Alle våre låsesmeder har mye erfaring med privatpersoner i Oppegård. Og kan hjelpe deg med alt fra å installere ny lås, til å utføre service og vedlikehold. Vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg. 

Behøver du en låsesmed til bedriften din i Oppegård?

Da har vi gode nyheter for deg, for vi tilbyr rimelige kvalitetsløsninger for store og små bedrifter.

Vi ønsker å hjelpe bedrifter med å øke sikkerheten sin, samtidig som arbeidet blir utført på en fleksibel og effektiv måte. Våre låsesmeder har mye erfaring med å hjelpe bedrifter i alle størrelser, og kan bistå med vedlikehold og service for å opprettholde kvalitet og sikkerhet. 

Vi sikter for å gi deg de beste løsningene til de laveste prisene, uten bekostning på kvalitet. 

Låsesmed – service og vedlikehold i Oppegård

Vi utfører service og vedlikehold for alle i Oppegård. 

Få hjelpen du trenger uten å måtte vente lenge etter tiden som er avtalt. Vi møter opp godt forberedt for arbeidet, og utfører vedlikehold for å opprettholde sikkerheten på løsningen. 

Når du har behov for service og vedlikehold, vil en erfaren og kvalifisert låsesmed håndtere saken. Våre tjenester er også rundt 20% rimeligere enn de du finner hos konkurrentene. 

Vi kan hjelpe med å opprettholde sikkerheten

Når vi er ute på oppdrag finner vi ofte gamle og slitte låssystemer. Dette kan skape problemer, da låsen kan gå i vrang. Er du ikke sikker på når løsningen din fikk en undersøkelse, kan vi hjelpe med å finne alle potensielle problemer. Vi bytter fort ut gamle og ødelagte låser. 

Med oss rett rundt hjørne er du alltid sikret kvalitetsløsninger til billige priser.

Hvorfor velge Montørtech som din låsesmed i Oppegård?

Med kontorer nær Oppegård, vil vi fort være på plass for alle oppdrag. Du slipper en lang ventetid, samtidig som du mottar gode og rimelige løsninger. 

Vi utfører alle oppdrag på en fleksibel og effektiv måte, slik at du blir fornøyd med sluttresutatet. Alle våre låsesmeder er kvalifiserte fagfolk, og jobber alltid for å yte sitt beste. 

Vi blir ikke fornøyde før vi har levert noe vi er stolte over. Derfor legger vi alltid stor vekt på hvert enkelte oppdrag, slik at sluttresultatet blir perfekt. 

Uansett hva du behøver hjelp med er vi alltid bare en telefon unna.