Din Låsesmed på Nordstrand

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed på Nordstrand

Ofte kan uventede problemer forekomme hvem som helst. Skulle du være så uheldig å låse deg ute, kan vi i Montørtech møte fort opp for å låse opp døra. Vi utfører også alt annet innen lås og beslag.

For å sørge for at alle i Nordstrand skal få hjelpen de behøver, tilbyr vi også en fantastisk 24/7 vakttelefon. Uansett når på døgnet du trenger hjelp, er vi alltid bare en liten telefon unna. 

Vi ser etter arbeid for både privat- og bedriftskunder.

Våre låsesmed tjenester på Nordstrand

Har du behov for bistand med prosjektering stiller vi alltid opp. Da kan du være sikret et ferdig produkt som skinner av kvalitet og som er ment å vare. 

Våre dyktige og solide låsesmeder har også mye erfaring og kompetanse innen montering av lås og beslag og elektroniske låsesystemer. Er det en stund siden, kan våre låsesmeder også bistå med en skikkelig kontroll av låsesystemet ditt. Ofte trengs det ikke en ny lås, men heller litt reparasjon. 

Selvsagt utfører vi mange flere tjenester, noen av dem er:

  • Akutte problemer med lås
  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Bytte av lås og beslag
  • Innleie som underleverandør
  • Mye mer.

Kvalitetsløsninger av høy kvalitet. 

Det er viktig å motta løsninger som er ment for å vare og har kvaliteten som trengs. Med dyktige og solide låsesmeder på teamet er vi alltid klare for å møte alle problemstillinger du skulle trenge hjelp med. Vi tilbyr også gratis befaring for våre kunder i Nordstrand. 

Velger du oss som din låsesmed i Nordstrand er du alltid sikret kvalitetsløsninger til en rimelig pris, og det helt uten at det går på bekostning av kvaliteten til løsningen. Vi møter alltid fort opp og setter i gang med arbeidet med det samme. 

Opplev lav ventetid ved å velge Montørtech. 

På utkikk etter låsesmed for næring på Nordstrand?

Da har vi gode nyheter for deg! Vi har allerede jobbet tett med bedrifter i alle bransjer og størrelser, og har bygget opp en god kompetanse på å hjelpe bedriftskunder på en fleksibel og effektiv måte.

I tillegg er våre tjenester rundt 20% billigere enn konkurrentene, uten at kvaliteten synker. Våre låsesmeder setter også et stort fokus på HMS, og sikter for å gi bedrifter løsninger som varer. 

Ta kontakt i dag, så kan vi finne ut av hva vi kan gjøre for din bedrift.

Er låsen vrang eller mistet nøkkelen? Vi hjelper deg!

Det er aldri morsomt å komme hjem på kvelden og finne ut av låsen er vrang. I noen tilfeller klarer man å få opp døren på egenhånd, men ofte sitter dessverre låsen helt fast. I slike tilfeller rykker vi fort ut med riktig verktøy i bilen for å få opp døra på en effektiv og hurtig måte. 

Vi utfører reparasjon og vedlikehold for alle i Nordstrand

Ofte kan eldre låsesystemer inneholde skjulte problemer som svekker sikkerheten. Vi har mye erfaring med vedlikehold og reparasjon, og jobber hardt for å opprettholde sikkerheten for våre kunder. 

Er du usikker på tilstanden til låsesystemet ditt kan vi møte fort opp og undersøke alle komponenter i systemet, hvor vi sørger for at alt er som det skal være. Finner vi problemer kan vi såklart hjelpe deg med å fikse opp i de.

Låsesmed for privatkunder på Nordstrand

Er du en privatkunde i Nordstrand kan vi utføre alle tjenester innen lås og beslag for deg. 

Vi sender ut en dyktig låsesmed som hjelper til med alt du skulle trenge. Når du velger å bruke oss som din låsesmed i Nordstrand, er du alltid sikret gode løsninger til rimelige priser. 

La en låsesmed fra Montørtech hjelpe deg!

Vårt mål er å kunne tilby skikkelig kvalitetsløsninger til rimelige priser, hvor arbeidet blir utført på en fleksibel og effektiv måte. 

Vi er alltid tilgjengelige for å bistå med alt innen lås og beslag, og vi gjør alltid det lille ekstra for å sørge for å levere en perfekt løsning som varer. 

Dersom du behøver bistand fra en dyktig låsesmed, gjerne ta kontakt.