Din Låsesmed på Ekeberg

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed på Ekeberg

Bor du på Ekeberg og har behov for en dyktig og solid låsesmed? 

Da er du på riktig sted!

Vi har sertifiserte og profesjonelle låsesmeder som alltid er klare for å hjelpe alle som trenger det på Ekeberg. 

Dersom du behøver akutthjelp tilbyr vi også en fantastisk 24/7 vakttelefon. Da er du alltid sikret hjelpen du behøver, når du måtte trenge det. 

Våre låsesmed tjenester på Ekeberg

Vi utfører alle ordinære låsesmedtjenester som reparasjon og vedlikehold til bytting av lås og beslag. 

Har du et prosjekt som kan ha behov for litt bistand? Vi kan hjelpe til med prosjektering, slik at arbeidet som er involvert håndteres på en svært effektiv måte. Våre låsesmeder har allerede hjulpet til med alle slags prosjekter, og har kompetansen som trengs for å hjelpe ditt med å komme seg i mål. 

Våre låsesmeder utfører også andre tjenester som:

  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Akutte problemer med lås
  • Elektroniske låsesystemer
  • Innleie som underleverandør
  • mye mer.

Fordeler ved å velge Montørtech som din låsesmed på Ekeberg

Det er viktig at låsesystemet til et hus opprettholder en god kvalitet og holder døra sikret. Vi kan gledelig fortelle at alle våre løsninger blir levert av dyktige låsesmeder, som strekker seg alltid for å gi deg et perfekt sluttresultat. 

Vi setter et stort fokus på kundeopplevelsen, og møter derfor alltid fort opp til alle oppdrag, samt gjør vårt beste for å utføre alle jobbene på en fleksibel måte. 

Når du trenger umiddelbar hjelp kan du også ta i bruk vakttelefonen vår som er tilgjengelig 24/7. 

På utkikk etter låsesmed for næring på Ekeberg

Eier du en bedrift Ekeberg og ser etter en lojal låsesmed?

Da kan vi hjelpe deg med alt du trenger!

Vi har jobbet for mange store og små bedrifter i alle slags bransjer, og har bygget opp en solid kompetanse for å utføre alle oppdrag, store og små. 

Skulle noe uheldigvis oppstå som krever umiddelbar utrykning, kan du være sikker på at vi fort er på plass for å fikse opp i saken. Vi kan også utføre grundige kontroller av systemet for å finne potensielle skader eller andre feil. 

Gjerne ta kontakt, så kan vi se hva vi kan gjøre for din bedrift. 

Låsesmed for privatkunder på Ekeberg

Det er selvsagt ikke bare bedriftskunder som har behov for dyktige låsesmeder!

Vi utfører også alle tjenester innen lås og beslag for privatkunder på Ekeberg. Dersom du velger oss som din låsesmed vil du spare rundt 20% på alle oppdrag, og det helt uten bekostning av kvalitet. 

Med oss som din låsesmed kan du være sikker på å motta hjelpen du trenger.

Vi hjelper deg med å åpne døra

Mye av problemene vi fikser handler om personer som er låst ute. Dette er en veldig ubehagelig situasjon, spesielt på en kald vinterdag. 

Det er mange forskjellige grunner for hvorfor noen havner i en slik situasjon. Ofte handler det om nøkler som er mistet, men det kan også være en nøkkel som har knekt inne i låsen. Som regel sitter nøkkelen da bom fast i låsen, og man må mest sannsynlig få litt hjelp med å få opp døra igjen. 

Vi kan utføre en grundig sjekk av låsesystemet 

Dersom du har et litt eldre låsesystem kan det være utsatt for mange skjulte problemer. For å sørge for at sikkerheten opprettholdes er det anbefalt å la en fagperson ta en kontroll på systemet. 

Etter en kontroll vil du få en komplett oversikt over alle potensielle feil med systemet. Vi kan også komme med anbefalinger på om en reparasjon kan holde, eller om det beste er å bytte ut det som trengs. 

Hvorfor velge Montørtech som din låsesmed på Ekeberg?

Vi utfører alle våre tjenester med god fleksibilitet, slik at sluttresultatet blir perfekt for hver enkelte kunde. Vi mener det er viktig å skape en hyggelig opplevelse for kunden, og møter alltid opp med et smil.

Våre tjenester er billigere enn konkurrentene, men det betyr ikke kvaliteten har sunket. Dette er fordi våre ansatte er erfarne fagfolk som kan alt innen lås og beslag, og vil alltid sørge for at kvaliteten er på topp. 

Våre låsesmeder er sertifiserte fagfolk, og vil alltid levere kvalitetsløsninger. Uansett hva du behøver hjelp med, stiller vi alltid opp som din låsesmed på Ekeberg.