Din Låsesmed i Drøbak

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed i Drøbak

Trenger du låsesmed hjelp i Drøbak, er vi fra Montørtech alltid klare for å bistå med alt du trenger innen lås og beslag.

Våre låsesmeder er sertifiserte fagfolk, og utfører alle oppdrag innen lås og beslag. Når du trenger hjelp, vil en låsesmed møte fort opp for å sette i gang med arbeidet. 

Siden mange opplever akutte problemer med lås, er det viktig å fortelle at vi tilbyr en fantastisk 24/7 vakttelefon. Selv når på døgnet du trenger akutt bistand, er vi alltid klare for å hjelpe deg.

Låsesmed tjenester vi utfører i Drøbak

Mange av oss har opplevd å bli låst ute på en kald vinterdag. For å unngå dette kan man kjøpe seg en elektronisk lås. Du trenger du aldri mer å bekymre deg for å glemme nøkler, da man låser opp døren med en kode. 

Vi kan hjelpe til med montering av dørautomatikk og adgangskontroller. Du trenger bare å ta det rolig, så håndterer vi saken for deg. Vi sørger for å montere alt på en optimal måte, og jobber hardt for å levere et perfekt produkt.

Daglig blir noen låst ute av huset sitt. Det kan være en glemt nøkkel, men andre ganger kan faktisk nøkkelen knekke i to, så en del sitter fast inne i låsen. Er man heldig kan man få den ut selv, men ofte sitter den bom fast, og man må få litt hjelp fra en låsesmed. 

Når du opplever akutte problemer med lås, stiller vi alltid opp. 

Selvsagt utfører vi mange flere tjenester, noen av dem er:

  • Prosjektering
  • Bytte av lås og beslag
  • Innleie som underleverandør
  • Sjekk av låssystem
  • Mye mer.

Løsninger med høy kvalitet. 

Vi har siden oppstarten vår jobbet hardt for å levere kvalitetsløsninger på en fleksibel og effektiv måte. Alle våre låsesmeder er såklart godkjente, og har erfaringen som trengs for å levere det du trenger av alt innen lås og beslag. 

Våre låsesmeder sørger for å levere løsninger med høy kvalitet, og som er ment for å vare. 

På utkikk etter låsesmed for næring i Drøbak?

Våre låsesmeder har mye erfaring med å hjelpe både store og små bedrifter. Dersom en bedrift har behov for montering av lås og beslag, adgangskontroll og dørautomatikk eller hjelp til noe annet innen lås og beslag, er vi alltid klare for å hjelpe. 

Med vår 24/7 vakttelefon er bedriften også sikret hjelp hele døgnet rundt. Ved en hastesak møter vi alltid fort opp der problemet gjelder, og setter i gang med det samme. 

I tillegg til å levere kvalitetsløsninger, vil våre låsesmeder også sette et stort fokus på helse miljø og sikkerhet. Vi sikrer deg og din bedrift de beste løsningene, for en rimelig pris. 

Er låsen vrang eller mistet nøkkelen? Vi hjelper deg!

Når man vil inn i varmen på en kald vinterdag men døra er låst, vil det alltid være greit å ha en dyktig og solid låsesmed tilgjengelig. Når du trenger hjelp med døra, selv om det handler om en vranglås eller en knekt nøkkel, stiller vi alltid opp for å hjelpe deg inn i huset. 

Vi utfører reparasjon og vedlikehold for alle låser i Drøbak

Har du en lås som trenger litt reparasjon? 

Da er det bare å ta kontakt. Vi har erfaringen som trengs for å hjelpe med de fleste låser. 

Vi har også mulighet for å utføre kontroller av låssystemet ditt. Da går vi grundig til verks for å avdekke skjulte feil og andre problemer. Vi finner fort ut hva som må byttes og repareres i systemet.

Låsesmed for privatkunder i Drøbak

Er du en privatperson i Drøbak kan vi utføre alle tjenester innen lås og beslag for deg. 

Vi sender ut en dyktig låsesmed som hjelper til med alt du skulle trenge. Når du velger å bruke oss som din låsesmed i Drøbak, er du alltid sikret gode løsninger til rimelige priser. 

Kanskje en låsesmed fra Montørtech kan hjelpe deg?

Vårt mål er å kunne tilby skikkelig kvalitetsløsninger til rimelige priser, hvor arbeidet blir utført på en fleksibel og effektiv måte. 

Vi er alltid tilgjengelige for å bistå med alt innen lås og beslag, og vi gjør alltid det lille ekstra for å sørge for å levere en perfekt løsning som varer. 

Dersom du behøver bistand fra en dyktig låsesmed, gjerne ta kontakt.