Din Låsesmed på Bekkelaget

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed på Bekkelaget

Trenger du hjelp til å bytte en lås? 

Eller har du låst deg ute? 

Da har du kanskje behov for en profesjonell og dyktig låsesmed som hjelper deg med alt du måtte trenge.

Vi er Montørtech, og vi har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre selv de mest krevende tjenestene innen lås og beslag. Vi møter også alltid opp til avtalt tid, og setter fort i gang med arbeidet.

Med en 24/7 vakttelefon sørger vi for at alle på Bekkelaget er sikret hjelpen de trenger. Vår vakttelefon er alltid tilgjengelig, og sikrer deg hjelp selv om natten og i helger. 

Tjenestene vi utfører på Bekkelaget

Våre låsesmeder kan bistå med alt fra reparasjon og vedlikehold til bytting av lås og beslag. Ofte har man et elde låssystem som kan ha mange skjulte problemer. Vi har mye erfaring med å utføre kontroller av alle slags systemer, hvor vi finner potensielle feil for å så reparere eller bytte ut det som trengs. 

Vi utfører også selvsagt andre tjenester som:

  • Prosjektering
  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Innleie som underleverandør
  • Og mye mer..

Fordeler ved å velge Montørtech som din låsesmed på Bekkelaget

Velger du oss som din låsesmed på Bekkelaget vil du alltid motta kvalitetsløsninger som varer. Når du behøver hjelp sender vi ut en dyktig og kvalifisert låsesmed som fort er på plass for å fikse opp i problemet.

 Vi tilbyr også 24/7 vakttelefon som sørger for at alle på Bekkelaget er sikret hjelpen de trenger, når de trenger den. Dette hjelper til med å opprettholde sikkerheten, da vi alltid er tilgjengelige og hurtige på plass. 

På utkikk etter låsesmed for næring på Bekkelaget?

Dersom du ser etter en pålitelig og solid låsesmed for bedrifter på Bekkelaget, er vi alltid klare for å ta på oss alle slags oppdrag. Vi har mye erfaring med arbeid for bedriftskunder, og gjør alltid det lille ekstra for å levere de beste løsningene. 

Har det gått en god stund siden sist låsesystemet til bedriften fikk en sjekk? 

Da kan det være lurt å få kontroll på systemet, og sørge for at det ikke skjuler seg noen potensielle feil som kan skape dyre situasjoner senere. 

Med oss som din låsesmed er du alltid sikret de beste løsningene for rimelige priser. . 

Akutte problemer med låsen?

Ofte får låsesmeder oppdrag om problemer med låser. Det kan dreie seg om alt fra å ha mistet nøkkelen til å knekke den inne i låsen. 

Alle våre låsesmeder har mye erfaring når det kommer til å bistå ved akutte problemer med låser, og møter fort opp for å hjelpe deg inn igjen. 

Siden vi også tilbyr en 24/7 vakttelefon, er vi tilgjengelige for å hjelpe deg når du måtte trenge det.                                                                                       

Hvorfor velge Montørtech som din låsesmed på Bekkelaget?

Når du velger å ta i bruk våre tjenester er du alltid sikret en god fleksibilitet, og et sluttresultat du blir fornøyd med. Vi setter et stort fokus på å skape en hyggelig kundeopplevelse, og sørger alltid for å levere bare det beste av det beste. 

Vi tilbyr også våre tjenester for rundt 20% rimeligere enn konkurrentene, slik at du sparer penger på ordentlige kvalitetsløsninger. Alle våre låsesmeder er sertifiserte fagfolk, og sikter alltid for å levere løsninger som er ment for å vare.

Dersom du behøver solid låsesmed-hjelp, gjerne ta kontakt så hjelper vi deg med det samme.