Din Låsesmed på Langhus

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed på Langhus

Det er viktig å finne riktig låsesmed for jobben. Vi i Montørtech har satt som mål om å gi den beste låsesmed servicen i Langhus. Gjennom år med erfaring, hvor vi har jobbet med alle slags situasjoner, både hos privatpersoner og bedrifter, har vi fått kompetansen som trengs for å utføre kvalitetsarbeid. 

Dersom du har behov for hjelp med lås og beslag, er vi alltid bare en telefon unna. Med våre tjenester vil du oppleve en raskt utredning, samt å motta en løsning som er ment for å vare. 

I tillegg til å utføre vanlige oppdrag, tilbyr vi også en 24/7 vakttelefon. Dette sørger for at du alltid vil få hjelpen du behøver. Dersom noe skulle oppstå på natten, vil vi fort komme på plass. 

Våre låsesmed tjenester i Langhus

Dersom du behøver bistand med å bytte lås og beslag, kan vi hjelpe deg med dette. Vi har mye erfaring, og vil utføre arbeidet fort og effektivt, samtidig som vi sikter for å levere en skikkelig kvalitetsløsning. 

Som mange allerede har opplevd, kan det hende man har behov for akutthjelp fra en låsesmed. Finner du deg plutselig med en brukket nøkkel i hånda, kan vi fort fikse dette for deg. 

Vi har også mye erfaring med reparasjon og vedlikehold av forskjellige systemer. Er det lenge siden noen har sett på ditt system, kan det være lurt å la en fagperson ta en real gjennomgang av sikkerheten. Dersom noe skulle oppdages, vil låsesmeden kunne fikse opp i problemene, enkelt og greit.

Vi utfører også andre tjenester som:

  • Prosjektering
  • Elektroniske låsesystemer
  • Montering av lås og beslag
  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Innleie som underleverandør
  • Mye mer.

Fordeler ved å velge Montørtech som din låsesmed i Langhus

Vi er stolte over arbeidet vi utfører, og legger alltid inn full innsats. Vi tar på oss det meste, og sørger for et behagelig samarbeid for alle som er involvert. 

I tillegg tilbyr vi tjenester som er rundt 20% billigere, uten at dette kommer på bekostning av kvaliteten. Våre låsesmeder er såklart sertifiserte, og følger alle gjeldende normer, slik at arbeidet blir utført på en profesjonell måte. 

Med en 24/7 vakttelefon, er vi alltid klare for å rykke ut å hjelpe med problemer som skulle oppstå. Vi holder til nær Langhus slik at vi fort er på plass. Ingen behøver å vente lenge på å komme seg inn i huset sitt. 

På utkikk etter låsesmed for næring i Langhus?

Vi tilbyr svært rimelige tjenester for bedrifter som holder til i Langhus. Arbeidet vil alltid bli utført på en fleksibel og konkurransedyktig måte, samtidig som vi sikter for å oppnå kvaliteten vi strever for. 

Vi leverer komplette sikkerhetsløsninger for alle bedrifter i Langhus. Løsningene er av høyeste kvalitet, og vil holde bedriften din sikker. 

Låsesmed for privatkunder i Langhus

Det er mange forskjellige grunner for hvorfor man har behov for en låsesmed til privat hjem. Mange ønsker å få hjelp med å installere et nytt låssystem, mens andre har glemt nøkkelen sin eller brukket den i låsen. 

Vi tilbyr 24/7 vakttelefon for alle i Langhus. Dette sørger for at du får hjelpen du trenger, når du trenger den. 

Har du behov for bistand med noe som ikke haster, setter vi fort opp en time til deg. Da møter vi opp klare til avtalt tid, for å så gjøre det vi er flinkest til, levere kvalitetsløsninger til rimelige priser. 

Låsesmed – service og vedlikehold i Langhus

Våre låsesmeder stiller opp når du har behov for service og vedlikehold. Vi setter et stort fokus på kundeopplevelse, og vil alltid gjøre det lille ekstra for å gjøre kunden fornøyd med både løsningen og låsesmeden. 

Opplever du akutte låsproblemer, kan vi hjelpe deg med dette. Våre låsesmeder er dyktige fagfolk med mye erfaring, og vil fort løse opp i saken for deg. 

På tide med en sjekk av låssystemet?

Det er alltid lurt å la en profesjonell låsesmed ta en sjekk av låssystemet ditt. Våre låsesmeder har kompetansen som trengs for å utføre en ordentlig undersøkelse av systemet.  Da får du svar på om noe har behov for å bli fikset, eller om alt står til som det skal. 

Har låsen blitt litt hard og sei, er vi bare en liten telefonsamtale unna en ny og moderne lås.

Hvorfor velge Montørtech som din låsesmed i Langhus?

Da Montørtech ble startet i 2019, hadde vi satt som mål å kunne tilby rimelige kvalitetsløsninger med god fleksibilitet. Siden den tid har vi bistått med mange forskjellige oppdrag for privatpersoner og bedrifter med god suksess. 

Vi mener erfaring er viktig for en dyktig låsesmed. Med erfaring vil man fortere oppdage feil, samt utføre alle installasjoner og reparasjoner på en mer effektiv måte. Vi kan levere moderne og sikre løsninger som yr av kvalitet, og det til en rimelig pris. 

Vi har utført mange oppdrag i Langhus, og kjenner til gatene godt. Siden vi også holder til nær Langhus, vil vi fort være på plass for alle oppdrag. 

Dersom du har noen spørsmål eller behøver en låsesmed i Langhus, gjerne ta kontakt.