Din Låsesmed på Fagerstrand

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed på Fagerstrand

Har du behov for en dyktig låsesmed som rykker ut til Fagerstrand?

Vi sender ut en låsesmed til alle oppdrag innen lås og beslag. Kanskje du trenger litt hjelp med å montere en ny lås? Eller har låsen satt seg fast? Uansett hva du behøver hjelp med vil vi alltid være sjappe på plass for å bistå på en fleksibel måte.

Vi tilbyr også en fantastisk 24/7 vakttelefon. Da er du sikret hjelpen du trenger, uansett når du trenger det.

Låsesmed tjenestene vi utfører på Fagerstrand

Dersom du behøver bistand med store eller små prosjekter, kan ta på oss prosjekteringen. Da er du sikret et ferdig produkt med høy kvalitet og sikkerhet. 

Det er ikke alltid like lett å montere en ny lås på egenhånd. Da kan det være greit å få litt hjelp av en profesjonell låsesmed. Vi hjelper til med å montere låsen riktig, slik at den sitter godt, og opprettholder en god sikkerhet. 

Våre låsesmeder utfører også andre tjenester som:

  • Reparasjon og vedlikehold
  • Akutte problemer med lås
  • Elektroniske låsesystemer
  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Bytte av lås og beslag
  • Innleie som underleverandør
  • Mye mer.

Fordeler ved å velge Montørtech som din låsesmed på Fagerstrand

Vi er et låsesmed firma som setter våre kunders behov først. Vi jobber alltid mot å gi kvalitetsløsninger på en fleksibel og solid måte, slik at du blir fornøyd med sluttresultatet. 

Velger du våre tjenester vil du motta kvalitetsløsninger som er utført av de dyktigste låsesmedene. De setter også et stort fokus på kundeopplevelsen, og er derfor fort på plass, med et godt humør. 

Våre tjenester er også rundt 20% rimeligere enn konkurrentene. 

Som tidligere nevnt i artikkelen, tilbyr vi også en 24/7 vakttelefon som du kan ta i bruk ved hastesaker. Har du for eksempel låst deg ute, da kan du ta i bruk vakttelefonen for å få hjelp med det samme.

På utkikk etter låsesmed for næring på Fagerstrand

Mange store og små bedrifter har gjennom våre tjenester fått bistand med alt innen lås og beslag. Vi har hjulpet til med alt fra vedlikehold og reparasjon til montering av dørautomatikk og adgangskontroller. 

Skulle det oppstå en hastesak vil vi fort være på plass for å fikse opp i problemene. 

Dersom du har noen spørsmål angående våre tjenester for bedrifter, gjerne ta kontakt. 

Låsesmed for privatkunder på Fagerstrand

Vi hjelper selvsagt ikke bare bedrifter. Privatpersoner kan også ta i bruk våre tjenester, og får samme kvalitet på låsesystemet som bedrifter. Velger du oss som din låsesmed, vil du slippe å vente lenge på hjelpen du trenger. Vi møter alltid fort opp, og med riktig verktøy i bilen for jobben. 

Vi hjelper deg med å åpne døra

Det er ikke uvanlig for oss å bistå med å låse opp dører. Det er heller ikke noe særdeles komfortabelt å stå ute i kulda eller regnet. 

Heldigvis for alle som måtte trenge hjelp med å komme seg inn i varmen, har vi kompetansen som trengs for å låse opp alle slags låser. 

Vi kan utføre en grundig sjekk av låsesystemet 

Mange hus i Norge har eldre låser og beslag. Ofte kan dette føre til en falsk sikkerhet, da man tror låsen er i en bedre tilstand enn den faktisk er. 

Er du usikker på om låsesystemet ditt er i god stand, kan vi utføre en grundig sjekk. Da finner vi fort ut om noe burde repareres eller byttes ut. 

Hvorfor velge Montørtech som din låsesmed på Fagerstrand?

Vi holder til nær Fagerstrand, og vil derfor fort være på plass for alle våre oppdrag. Vi setter i gang med det samme, og jobber effektivt og fleksibelt for å gi kundene resultatene de blir fornøyd med. Når du trenger hjelp er vi aldri langt unna.

Dersom du behøver hjelp eller har noen spørsmål, gjerne ta kontakt, så hjelper vi deg så godt vi kan.