Din Låsesmed i Vinterbro

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed i Vinterbro

Dersom du har behov for en dyktig låsesmed i Vinterbro, kan vi hjelpe!

Vi er bare en kjapp telefon unna hjelpen du trenger. Våre låsesmeder er fort på plass og utfører jobben på en effektiv måte. 

Våre låsesmeder har erfaring med å bistå ved akutte låsproblemer. Dersom du mister nøkkelen eller glemmer den et sted, vil en låsesmed hjelpe deg fort med å få opp døren igjen. 

Våre låsesmed tjenester i Vinterbro

  • Reparasjon og vedlikehold
  • Akutte problemer med lås
  • Bytte av lås og beslag
  • Elektroniske låsesystemer
  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Montering av lås og beslag
  • Innleie som underleverandør
  • Prosjektering
  • Mye mer.

Hvorfor burde man velge låsesmeden Montørtech?

Vi har siden starten hatt som mål å bli en av de beste låsesmedene. Derfor er du alltid sikret topp kvalitet på arbeidet vi utfører. Med sertifiserte fagfolk på teamet, er det få jobber vi ikke kan utføre. 

For å sørge for at alle i Vinterbro får hjelpen de trenger, tilbyr vi en 24/7 vakttelefon. Trenger du hjelp om natten, er vi aldri langt unna. 

Siden vi har utført en mengde med oppdrag i Vinterbro, kjenner vi til gatene godt. Derfor er vi alltid fort på plass for å løs opp i saken. 

Låsesmed for privatkunder i Vinterbro

Vi opplever stadig vekk at privatpersoner trenger bistand med å få opp låser, da de glemmer eller mister nøkkelen sin. Vi kan hjelpe til med å åpne de fleste låser, slik at du ikke trenger å fryse om natten.  I tillegg til å åpne låser, har vi også mye erfaring med å montere dørautomatikk og adgangskontroll. 

Uansett hva du lurer på vil våre fagfolk alltid hjelpe deg. . Våre låsesmeder leverer gode låsesystemer, og kan bistå med reparasjon og vedlikehold. 

Behøver du en låsesmed til bedriften din i Vinterbro?

Da er du på rett sted

Våre låsesmeder kan levere rimelige kvalitetsløsninger for både store og små bedrifter. Vi kan øke sikkerheten til bedriften din på en effektiv og fleksibel måte. Vi sørger for at du har et låsesystem som holder bedriften din trygg. 

Våre låsesmeder har erfaring med alt fra å montere komplette låssystemer til innleie som underleverandør. 

Låsesmed – service og vedlikehold i Oppegård

Våre låsesmeder har mye erfaring innen service og vedlikehold, og vil alltid kunne hjelpe deg. Våre tjenester er rundt 20% billigere enn hos konkurrentene. Selv om vi har lave priser, betyr ikke det at kvaliteten er noe dårlig. Tvert imot! Alle våre løsninger er av høy kvalitet, og vil vare lenge. 

Vi møter opp til avtalt tid, slik at du unngår unødvendig ventetid. 

Vi kan hjelpe med å opprettholde sikkerheten

Det er viktig å ha en lås som tåler litt juling. Har du en løs lås, eller det er lenge siden noen har sett på den, kan vi alltid hjelpe med å finne ut om det er noe galt med låsen. Våre låsesmeder bytter fort ut gamle låser og monterer nye, moderne og sikre låser. 

Vi er alltid på plass når du trenger oss.

Hvorfor velge Montørtech som din låsesmed i Vinterbro?

Vi strever for å gjøre kunden fornøyd. Derfor vil vi alltid gjøre det lille ekstra slik at alle våre kunder får en bra opplevelse. Med profesjonelle låsesmeder vil alle jobber bli utført på en svært effektiv og fleksibel måte. Vi sørger for å skape bare de beste resultatene. 

Dersom du behøver en dyktig låsesmed i Vinterbro eller har noen spørsmål, gjerne ta kontakt! Vi ser frem til å høre fra deg.