Din Låsesmed i Siggerud

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed i Siggerud

Våre låsesmeder kjenner godt til alle gatene i Siggerud, og kan derfor komme fort på plass under alle oppdrag. Med våre tjenester slipper du lange ventetider, da vi alltid møter opp til avtalt tid.

Siden mange ofte har behov for hjelp om natten, tilbyr vi også en 24/7 vakttelefon. Dette sørger for at alle i Siggerud vil få hjelpen de trenger, når de trenger den. 

Vi i Montørtech har erfaringer med alle slags jobber hos både privatpersoner og bedrifter. Vi leverer skikkelig kvalitetsløsninger som er ment for å vare 

Våre låsesmed tjenester i Siggerud

  • Reparasjon og vedlikehold
  • Prosjektering
  • Akutte problemer med lås
  • Elektroniske låsesystemer
  • Montering av lås og beslag
  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Bytte av lås og beslag
  • Innleie som underleverandør
  • Mye mer.

Fordeler ved å velge Montørtech som din låsesmed i Siggerud

Vi tilbyr gratis befaring. Alle våre oppdrag blir utført av dyktige og kvalifiserte fagfolk som følger alle gjeldende normer. Dette fører til resultater med høy kvalitet. 

Våre tjenester er rundt 20% rimeligere enn konkurrentene, uten at dette går utover kvaliteten. Vårt mål er å levere rimelige tjenester med høy kvalitet.

På utkikk etter låsesmed for næring i Siggerud?

Vi utfører alle våre oppdrag på en fleksibel og konkurransedyktig måte, samt opprettholder høy kvalitet på arbeidet. Vårt mål er å bli en av landets ledende låsesmeder innen sikkerhetsløsninger. Alle våre ansatte jobber målrettet for å sikre kvalitetsløsninger for alle i Siggerud. 

Låsesmed – service og vedlikehold i Siggerud

Våre låsesmeder utfører service og vedlikehold for alle i Siggerud. Bruker du våre tjenester, vil du unngå lange og kjedelige ventetider. Når du behøver service og vedlikehold er vi alltid klare til å hjelpe deg. 

Med priser som er rundt 20% billigere enn konkurrentene, kan vi hjelpe til med service og vedlikehold av låssystemet ditt på en fleksibel måte. Vi sørger for å gi deg et resultat du blir fornøyd med. 

På tide med en sjekk av låssystemet?

I noen tilfeller kan man ha en ganske gammel og rusten lås, noe man burde unngå. Dersom du ønsker å ha en god sikkerhet, er det lurt å la en sertifisert fagperson ta en titt av systemet ditt. Da slipper du en gammel og upålitelig lås. Alle våre låsesmeder bytter fort ut gamle og slitte låser med nye og moderne låser. 

Ved bruk av våre tjenester vil du fort få orden på låssystemet ditt.

Hvorfor velge Montørtech som din låsesmed i Siggerud?

Våre låsesmeder brenner for det de jobber med. Vi mener det er viktig å gi gode opplevelser for alle kundene våre. Derfor møter vi opp til avtalt tid og kommer oss fort til arbeid. Vi jobber effektivt og hurtig, samtidig som vi sørger for å holde kvaliteten oppe. 

Våre låsesmeder sitter på høy kompetanse innen alt fra lås og beslag til automasjon. Uansett hva du behøver bistand til, vil våre låsesmeder kunne hjelpe deg. 

Låsesmed for privatkunder i Ski

En stor andel av våre kunder er også privatkunder. Vi sørger for gode konkurransefordeler med en pris som er rundt 20% billigere enn våre konkurrenter. Dersom du velger oss som din låsesmed i Siggerud, vil vi alltid være tilgjengelig når du skulle trenge hjelp. 

Uansett situasjon, ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg med det samme! Vi har også gratis befaring til prosjekter.