Din Låsesmed i Kolbotn

Vi er her når du trenger oss!

24/7 Bemanning i hele Oslo og Omegn

Om oss

Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om en mer fleksibel og konkurransedyktig låsbranjse. Våre ansatte har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.

Våre ansatte er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov

Hva kundene sier om oss

Hvorfor velge oss

Pris

Vi er ca 20% rimeligere i pris på montørtimer og iht norske bransjestandarder enn våre konkurrenter.

Tilgjengelighet

Vi er tilgjengelige 24/7 365 dager i året, uten unntak.

Kompetanse

Kompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon.

Din Låsesmed i Kolbotn

Når du har behov for en dyktig og pålitelig låsesmed i Kolbotn, er vi alltid klare for å hjelpe deg. Vi har erfaring med alt fra reparasjon og vedlikehold til montering av dørautomatikk og adgangskontroll for både privatpersoner og bedrifter. 

I tillegg til å bistå med ordinære jobber, tilbyr vi også 24/7 vakttelefon. Dette sørger for at du alltid vil motta hjelpen du trenger. 

Våre låsesmed tjenester i Kolbotn

Trenger du hjelp med å montere ny lås? 

Da kan vi gledelig fortelle deg at våre tjenester er rundt 20% rimeligere enn konkurrentene. I tillegg møter vi alltid opp til avtalt tid, og setter i gang med det samme. 

Noen ganger kan låsen sitte fast. Da kan det være greit å ha en pålitelig låsesmed rundt hjørne. Kanskje du har glemt nøkkelen på jobben eller bussen? Dette er ikke en uvanlig situasjon heller, og vi har hjulpet mange i lignende situasjoner. 

Vi utfører også en god del andre tjenester som:

  • Reparasjon og vedlikehold
  • Prosjektering
  • Bytte av lås og beslag
  • Elektroniske låsesystemer
  • Montering av dørautomatikk og adgangskontroll
  • Innleie som underleverandør
  • Mye mer.

Fordeler ved å velge Montørtech som din låsesmed i Kolbotn

Vi sørger alltid for å levere løsninger med høy kvalitet. I tillegg tilbyr vi gratis befaring for alle våre kunder i Kolbotn.

Alle oppdrag blir utført av en dyktig og kvalifisert fagperson som har mye erfaring og høy kompetanse. Vi sørger for at sikkerheten er på topp, slik at du kan slappe av. 

På utkikk etter låsesmed for næring i Kolbotn?

Det er viktig å velge riktig låsesmed for bedriften din. Vi jobber alltid hardt for å levere de beste løsningene for rimelige priser, og er alltid tilgjengelige 24/7. Vi utfører også alt innenfor lås og beslag. 

Låsesmed – service og vedlikehold i Kolbotn

Det kan være greit å få en profesjonell fagperson til å ta en titt på låssystemet ditt. Våre låsesmeder finner potensielle feil, og kan fort fikse opp i det meste. Dersom noe ikke kan fikses med det samme, kan vi sette opp en avtale. 

Vi sørger for at sikkerheten på låssystemet ditt er på topp, slik at du ikke behøver å bekymre deg om noe. 

På tide med en sjekk av låssystemet?

Bor du i et litt eldre hus, kan det hende at låsen er litt gammel og behøver å bli byttet ut. Bestill en rimelig time, så møter vi fort opp for å avdekke om det er noe som behøver å bli reparert eller byttet ut. 

Vi jobber målrettet mot å gi deg de beste løsningene vi kan for de rimeligste prisene. 

Hvorfor velge Montørtech som din låsesmed i Kolbotn?

Vi har siden 2019 jobbet hardt for å kunne tilby kvalitetsløsninger. Vi er stolte over hvor vi er i dag, og vil fortsette med å tilby tjenester for konkurransedyktige priser. Våre ansatte har spisskompetanse og erfaring innen automasjon, installasjon og elektro, lås og beslag og mye mer. 

Vi mener det er viktig for kunden å ha en god opplevelse når man får hjelp fra en låsesmed. Våre ansatte møter alltid opp med et godt humør, og setter i gang med arbeidet.  

Låsesmed for privatkunder i Kolbotn

Det er ikke bare bedrifter som har behov for en dyktig låsesmed. Vi har mye erfaring med å hjelpe privatpersoner i Kolbotn. Vi møter alltid fort opp, og jobber effektivt og hurtig med saken. 

Kanskje du pusser opp i gangen og trenger en ny lås til ytterdøra? Det fikser vi fort, enkelt og greit. Velger du å få hjelp fra en låsesmed til å montere låsen, kan du være sikker på at den er montert korrekt. 

Når vinteren kommer, kan det være greit å ha en skikkelig god lås på døra. Bestill en time, så kan vi høre hva vi kan gjøre for deg og situasjonen din.